Kattavat palvelut kaikkien tilojen remontointiin

Kattavat remontointipalvelumme kattavat kaikenlaiset tehtävät aina kylpyhuone- ja saunaremonteista keittiöremonttiin sekä koko huoneiston/ kiinteistön saneeraukseen, olipa kohde sitten minkälainen tahansa. Asentajillamme on VTT:n myöntämät vesieristys sertifikaatit.

Hoidamme ammattitaitoisesti niin erilaiset tasoitus- ja laatoitustyöt, vesieristykset, lattiavalut, tapetoinnit, maalaukset, erilaisten lattioiden asennukset kuin kalusteasennuksetkin.
Maalaustöitä teemme myös ulkopuolella.

Julkisivu- ja parvekeremontit

Julkisivuremontit ovat isoja hankkeita ja niiden toteuttaminen vaatii vahvaa osaamista, jotta julkisivuremontti onnistuu ja pysyy pitkäikäisenä.
Julkisivuremontin suunnittelussa onkin otettava huomioon useampia asioita aina materiaalivalinnoista vanhojen materiaalin käsittelyyn(esim. poistoon), kustannuksiin sekä aikataulutukseen liittyen.
Olemme toteuttaneet useita erilaisia julkisivuun liittyviä rakennus- ja remontointiurakoita.
Tarkempia tietoja kohteistamme saat kysymällä!

Muut palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme myös siivouspalveluita ja hoidammekin kaikenlaisten kiinteistöjen siivoustyöt aina porrassiivouksesta vaativien kohteiden vahausten poistoon.

Lisäksi teemme palokatkoja ja timanttiporausta, jolla saadaan helposti, nopeasti, siististi ja mittatarkasti tehtyä aukkoja muutoin haastaviin seinä- ja lattiapintoihin, kuten betoniin, kiveen, tms.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!