Laatoitukset ammattitaidolla Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä

Suomen Rakennus Group Oy on laatoitusten kokenut ammattilainen. Saat meiltä sekä keittiö- että kylpyhuonelaatoitukset alan osaavan tekijän toteuttamina. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, isännöitsijät, yritykset sekä yksityiset kotitaloudet Vantaalla, Espoossa, Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella.

Suomen Rakennus Group Oy tarjoaa ammattitaitonsa käyttöösi kaikissa laatoitustarpeissasi. Toteutamme erilaiset laatoitusvaihtoehdot sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa. Olipa kyseessä seinälaatoitus, lattialaatoitus, erikoislaatoitus tai muu laatoitustyö, hoidamme homman korkealaatuisesti ja yhdessä sovittua aikataulua noudattaen. Saat tilattua kauttamme myös tasokkaat laatat kohteeseesi – mutta halutessasi laatoitamme myös itse hankkimillasi tuotteilla.

Kylpyhuonelaatoitukset

Kylpyhuoneissa laatoitukset ovat kovalla käytöllä, ja siksi onkin tärkeää, että työt hoidetaan huolellisesti ja alan ammattilaisen toimesta vedeneristyksistä alkaen. Asentajillamme on tarvittavat sertifikaatit vedeneristystöiden asianmukaiseen toteuttamiseen.

Laatoituksella kylpyhuoneeseen luodaan haluttua tunnelmaa ja tyyliä, mutta varmistetaan myös tilan käytännöllisyys ja kestävyys. Asennamme kaikenlaiset laatat sekä seiniin että lattiaan perinteisistä laatoista erilaisiin erikoisaattoihin siististi ja ensiluokkaisen laadukkaan lopputuloksen varmistaen.

Teemme myös remontit

Lattioiden laatoitukset

Kylpyhuonelaatoitusten lisäksi toteutamme lattialaatoitukset kaikenlaisiin tiloihin. Laatoitus on yksilöllinen, kaunis ja kestävä materiaalivaihtoehto mitä erilaisempiin tiloihin, niin kotona kuin taloyhtiössä ja yritysten toimitiloissakin. Suomen Rakennus Group Oy toteuttaa lattioiden laatoitustyöt sekä uusiin että saneerattuihin keittiöihin. Voit tilata myös laatat vaivattomasti suoraan kauttamme, jolloin varmistut myös laattojen korkeasta laadusta. Laatoitamme kaikenlaiset kohteet koko Uudenmaan alueella.

Tarjoamme myös maalauspalvelut

Tilaa laadukkaat laatoitukset

Kun etsit asiansa osaavaa laatoittajaa toteuttamaan kylpyhuone- tai keittiöremonttisi laatoitukset, käänny meidän puoleemme. Me Suomen Rakennus Group Oy:llä omaamme yli 10 vuoden kokemuksen erilaisista laatoitustöistä niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissa. Tavoitat meidät nopeiten puhelimitse, mutta myös sähköpostin sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä.

Kerro laatoitustarpeistasi, niin laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen työn kokonaiskuluista laattoineen päivineen!

Kaikki yhteystietomme