Maalauspalvelut Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä

Suomen Rakennus Group Oy tarjoaa maalauspalvelut sekä sisä- että ulkotiloissa. Palvelemme kattavasti niin taloyhtiöitä ja isännöitsijöitä kuin yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksiakin Vantaalla, Espoossa Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella.

Remontoitko kotiasi ja etsit alan ammattilaista vastaamaan maalaustöistä? Kaipaavatko taloyhtiön tilat uutta maalia pintaan? Olisiko aika julkisivun uudelle maalipinnalle? Suomen Rakennus Group Oy tarjoaa maalauspalvelut vahvalla ammattitaidolla. Suoriudumme vaativistakin kohteista korkean laadun varmistaen ja yhdessä sovittua aikataulua noudattaen. Saat myös korkealaatuiset maalit vaivattomasti kauttamme. Halutessasi hyödynnämme toki myös itse hankkimiasi tuotteita.

Sisämaalaustyöt

Toteutamme erilaiset sisämaalaustyöt pohjatöistä viimeistelyyn. Huolehdimme vaadittavat ja tarvittavat pohjatyöt huolellisesti kuntoon ennen varsinaisen maalipinnan maalaamista. Näin maalipinnasta tulee kerralla kaunis ja kestävä. Hyödyntämällä ammattitaitoamme varmistat, että lopputulos on toiveidesi mukainen heti ensimmäisellä maalauskerralla, eikä rahaa tai aikaa kulu turhiin maalikerroksiin.

Teemme myös laatoitusta

Ulkomaalaustyöt

Toteutamme maalaustyöt myös rakennusten ulkopinnoille. Julkisivumaalauksissa kannattaa luottaa alan ammattilaiseen. Tällöin varmistut maalipinnan laadukkuudesta ja toimivuudesta. Julkisivun maalauksella on tärkeä tehtävä rakennuksen suojaamisessa muun muassa vaihtelevia sääolosuhteita vastaan. Lukuisia julkisivumaalauksia toteuttaneena me tunnemme eri maalit ja niiden toimivuuden erilaisten materiaalien kanssa läpikotaisin. Olemme apunasi juuri oikeanlaisten tuotteiden valinnassa ja huolehdimme, että maalaus toteutetaan tinkimättömällä laadulla.


Julkisivujen lisäksi maalaamme myös muun muassa katot, terassit, aidat sekä erilaiset ulkorakennukset – kerro toiveistasi, me autamme.

Teemme myös uudisrakentamista

Luota maalaustöissä ammattilaiseen

Suomen Rakennus Group Oy on asiantunteva kumppanisi kaikissa sisä- ja ulkomaalauksiin liittyvissä tarpeissa. Ole meihin yhteydessä ja kerro kuinka voisimme auttaa. Laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen urakkasi kokonaiskuluista maaleineen kaikkineen. Palvelemme Vantaalta käsin joustavasti koko Uudenmaan alueella ja tarvittaessa myös kauempana.

Katso yhteystietomme