Kattavat remonttipalvelut Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä

Suomen Rakennus Group Oy tarjoaa kattavat remonttipalvelut sekä korjausrakentamisen työt Vantaalla, Espoossa, Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella. Palvelemme yli 10 vuoden kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla.

Remontoinnit ja erilaiset korjausrakentamisen työt ovat ydinosaamistamme. Vastaamme monipuolisilla palveluillamme niin taloyhtiöiden, isännöitsijöiden, eri alojen yritysten kuin yksityisten kotitalouksienkin vaihteleviin tarpeisiin. Kun etsit remontoinnin kokenutta osaajaa Uudenmaan alueella, käänny puoleemme. Hoidamme urakkasi luotettavasti ja ammattilaisen tehokkuudella.

Remontoinnin moniosaajat apunasi

Toteutamme kaikenlaiset remontoinnit pienistä pintaremonteista aina kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin. Hoidamme niin kylpyhuone-, keittiö- kuin saunaremontitkin sekä koko huoneiston saneerauksen kohteen suuruudesta tai muista ominaisuuksista riippumatta. Toteutamme kohteessa kaikki tarvittavat työt, kuten tasoitus- ja laatoitustyöt, vesieristykset, lattiavalut, tapetoinnit, maalaukset, erilaisten lattioiden asennukset sekä kalusteasennukset. Vesieristystöitä varten asentajillamme on VTT:n myöntämät vesieristyssertifikaatit. Verkostostamme löytyy urakkaan lisäksi ammattitaitoiset sähkö- ja putkiasentajat.


Teemme lisäksi julkisivu- ja parvekeremontointeja. Laajat korjausrakentamisen urakat vaativat toteuttajaltaan vahvaa osaamista sekä laajaa yhteistyöverkostoa. Suomen Rakennus Group Oy vastaa mittavistakin julkisivuremonteista asiantuntevasti ja lukuisten menestyksekkäästi toteutettujen urakoiden kokemuksella.

Lue lisää maalauspalveluista

Keittiöiden ja kylpyhuoneiden kalusteasennukset

Palvelumme kattavat myös keittiöiden ja kylpyhuoneiden kalusteiden asennukset. Asennamme uudet kalusteet kohteeseesi taidolla ja täsmällisesti, olipa kyseessä standardikalusteet tai mittatilaustyönä toteutetut kalusteet. Pidämme huolen työnjälkemme korkeasta laadusta sekä lopputuloksen viimeistelystä ja siistimisestä.

Teemme myös laatoitukset

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Olemme tavoitettavissasi puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä. Kerro remontointitarpeistasi ja jätä meille tarjouspyyntö kohteestasi. Olemme sinuun pian yhteydessä kustannustehokkaan tarjouksen kera. Palvelemme joustavasti taloyhtiöitä, yrityksiä sekä yksityisiä kotitalouksia Uudenmaan alueella.

Katso yhteystietomme