Uudisrakentamisen palvelut Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa

Suomen Rakennus Group Oy tarjoaa kaiken kattavat uudisrakentamisen palvelut taloyhtiöille, isännöitsijöille, yrityksille sekä yksityisille kotitalouksille. Toimimme joustavasti koko Uudenmaan alueella, kuten Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa – ja tarpeen mukaan myös muualla Suomessa.

Olemme uudisrakentamisen ammattilaisia yli 10 vuoden kokemuksella. Tarjoamme palvelut erilaisten rakennusten, kuten omakotitalojen sekä rivitalojen, rakentamiseen aina suunnittelusta viimeistelyyn asti. Kun tilaat uudisrakentamisen palvelut kauttamme, varmistat projektisi laadukkaan toteutuksen ja sen, että lopputulos on suunnitelmien mukainen. Meille asiakas on aina ykkönen, yhteistyössä kanssamme tarpeesi ja toiveesi huomioidaan urakan jokaisessa vaiheessa.

Omakotitalot, rivitalot ja muut rakennukset perustuksista viimeistelyyn

Rakennamme asiakkaidemme unelmakodit ja muut rakennukset perustuksista alkaen ja lattiasta kattoon edeten avaimet käteen -periaatteella. Saat kauttamme myös suunnittelupalvelut alan asiantuntijan toteuttamana.

Kun valitset Suomen Rakennus Group Oy:n vastaamaan taloprojektistasi kokonaisuudessaan, saat hoidettua kaikki urakkaan liittyvät asiat vaivattomasti saman luotettavan kumppanin kanssa. Pidämme sinut ajan tasalla työmaan tilasta ja urakan etenemisestä koko projektin ajan. Yhteydenpito kanssamme on mutkatonta ja olemme tavoitettavissasi nopeasti.

Teemme myös remontit

Kysy myös maanrakennuspalveluista

Palvelemme asiakkaitamme myös maanrakennuksen saralla. Toteutamme erilaiset maanrakennustyöt, kuten rakennusten perustustyöt, salaojat, sadevesijärjestelmät, pihatasoitukset, leikkipihat ja puistot vahvalla ammattitaidolla. Maanrakennuskalustomme on ajantasaista ja henkilöstömme alan ammattilaisia. Nämä yhdessä varmistavat työnjäljen korkean laadun ja projektin sujumisen tehokkaasti yhdessä sovittua aikataulua ja budjettia täsmällisesti noudattaen.

Kysy lisää

Jätä tarjouspyyntö

Ole meihin yhteydessä ja jätä tarjouspyyntö uudisrakentamisen urakastasi tai maanrakennustöistä. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta myös sähköpostin sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin palveluitamme koskeviin tiedusteluihin.

Katso yhteystietomme